Hesabım
    Timeless: İkinci Sezona İlk Bakış

    NBC'nin zamanda yolculuk eden dizisinin 2. sezonundan ilk görsel geldi

    NBC

    NBC’nin zamanda yolculuk serisi Timeless’ın ilgi çekici ekran macerası devam ediyor. Dizi geçtiğimiz bahar NBC tarafından iptal edilmiş ancak hayranların bitmek bilmeyen itirazları sonrasında NBC iptal kararını geri almıştı. Hemen ardından ise seriye ikinci sezon onayı gelmişti. Şimdi ise diziden ilk görsel hayranların huzuruna çıktı.

    TVLine’nın paylaştığı görsel, ikinci sezon prömiyerine ait. Fotoğrafta hayranların favori üçlüsü Lucy, Rufus ve Wyatt dönem kıyafetleriyle aynı kadrajda yer alıyor. The War to End All Wars adını taşıyan bölümde üçlü, Birinci Dünya Savaşı’na geri dönüyor.

    Timeless prömiyer bölümüyle birlikte yeni bir karakteri de izleyiciyle buluşturacak. Michael Rady’nin hayat verdiği Nicholas Keynes karakteri Birinci Dünya Savaşı’nda çarpışan bir Amerikan askeri. Emma ve Carol’ın savaş alanına yakın bir çiftlikte buldukları ve yaralarını sardıkları Nicholas, sonrasında takımla tanışıyor.

    Timeless’ın ikinci sezon prömiyer tarihiyle ilgili kesin bir bilgi paylaşılmasa da serinin yaratıcıları Eric Kripke ve Shawn Ryan’ın verdiği ipuçlarına göre dizi önümüzdeki bahar ya da yaz aylarında prömiyer yapacak.

    NBC / TVLine
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top