Hesabım
    Netflix Dizisi Frontier 3. Sezon Onayını Aldı

    Jason Momoa’lı dönem dizisi bir sezon daha izleyicisiyle buluşacak

    Netflix

    Netflix, Jason Momoa’nın başrolünde yer aldığı orijinal serisi Frontier için üçüncü sezon siparişini verdi. Sevilen dönem dizisinin üçüncü sezonu altı bölümden oluşacak ve 2018 içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    Rob Blackie, Peter Blackie ve Brad Payton’ın imzasını yaşıyan Frontier, Jason Momoa’nın hayat verdiği Declan Harp adlı başkarakterinin hikayesine odaklanıyor. Yarı İrlandalı yarı Amerikan bir kanun kaçağı olan Declan Harp, 1700’lerin Kanada ve Amerikasında fazlasıyla yaygın olan yasa dışı kürk ticaretinde yer alan aktörlerden biridir. Bu yıllar, daha fazla servet ve güç için verilen acımasız savaşlarla tarihe adını yazdırır.

    Amerika ve Kanada ortak yapımı dizinin oyuncu kadrosunda Momoa’ya Landon Liboiron, Alun Armstrong, Zoe Boyle, Jessica Matten, Evan Jonigkeit, Allan Hawco, Lyla Porter-Follows, Greg Bryk, Diana Bentley, Breanne Hill ve Katie McGrath eşlik ediyor.

    Frontier’in yürütücü yapımcı kadrosunda ise Edwina Follows, Alex Patrick, John Vatcher, Rob Blackie, Peter Blackie, Sherry White, Allan Hawco, Perry Chafe, Michael Levine, Brad Peyton ve Jeff Fierson var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top