Hesabım
    HBO Komedisi Curb Your Enthusiasm 10. Sezon Onayını Aldı

    HBO'nun uzun soluklu komedisi bir sezon daha ekranlarda olacak

    HBO

    Ünlü komedyen Larry David'in imzasını taşıyan Emmy ve Altın Küre ödüllü komedi dizisi Curb Your Enthusiasm'e onuncu sezon onayı geldi. Larry David'in kendine has mizahıyla bütünleşen serinin dokuzuncu sezon finali 3 Aralık'ta HBO ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştı.

    Larry David'in bol ödüllü komedisi Curb Your Enthusiasm geçtiğimiz günlerde açıklanan SAG Ödülleri'nin komedi kategorilerinde En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Oyuncu Kadrosu dallarında aday gösterilmişti.

    Jerry Seinfeld ile birlikte ekran klasiği Seinfeld'e imzasını atan Larry David, dokuz sezondur Curb Your Enthusiasm'in başrolünde kendisini canlandırıyor ve kurgulanmış hayatında yaşadığı absürt, tuhaf ya da eğlenceli anları ekrana taşıyor. İlk olarak 2001'de HBO'da seyirciyle buluşan diziden bugüne dek 90 bölüm yayınlandı.

    Curb Your Enthusiasm'in başlıca rollerinde David'e eşlik eden Jeff Garlin, Susie Essman, J.B. Smoove, Cheryl Hines, Richard Lewis, Bob Einstein, Ted Danson ve Mary Steenburgen gibi isimler onuncu sezonda da kadrodaki yerlerini almaya hazırlanıyorlar. Prömiyer tarihi henüz netlik kazanmayan dizinin onuncu sezonunun prodüksiyonu önümüzdeki ilkbahar aylarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top