Hesabım
    Titans: Hawk ve Dove Karakterlerinin İlk Görseli Yayınlandı

    Warner Bros. TV'nin heyecanla beklenen süper kahraman serisinde Robin'den sonra iki karakter daha görücüye çıktı

    Geçtiğimiz haftalarda Brenton Thwaites'ın Robin kostümüyle görücüye çıkmasının ardından DC Entertainment, Titans'ın iki karakterinin daha ilk görselini yayınladı. Diziden, Alan Ritchson ile Minka Kelly'nin, süper kahramanlar Hawk ve Dove görünümleriyle yer aldıkları ilk görsel paylaşıldı.

    Hawk ve Dove karakterleri serideki devamlı kahramanlardan olmasa da ikinci sezonda kalıcı karakterlere dönüşmesi bekleniyor. İlk olarak 1968 yılında Hawk ve Don Hall olarak ortaya çıkan ikili, 1980'lerde Don'un ölümünün ardından Dawn Granger'ın yeni Dove olarak hikayeye dahil olmasıyla şimdiki haline kavuşmuştu.  

    İkili, güçlerini  isimlerini söyleyerek çağırdıkları Lords of Order ve Lords of Chaos'tan alıyor. Hawk süper güçlü ve hızlı bir karakterken Dove birtakım sihirli yetenekleriyle öne çıkıyor.

    Hawk ve Dove karakterlerinin kostümleri, ünlü kostüm tasarımcısı Laura Jean Shannon'ın imzasını taşıyor. Shannon kariyerinde Black Lightning, Iron Man ve The Jungle Book dahil birçok büyük bütçeli yapımın kostümlerini tasarladı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Alan Ritchson ve Minka Kelly'nin yanı sıra Anna Diop'u Starfire; Brenton Thwaites'i Robin; Teagan Croft'u Rave; Lindsey Gort'u ise polis memuru Amy Rohrbach rollerinde izleyeceğiz.

    Titans'ın yürütücü yapımcı koltuğunda ünlü yapımcılar Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti ve Sarah Schechter var.

    Warner Bros. TV'nin yeni dizisi Titans, 2018 içerisinde DC'nin dijital platformunda prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top