Hesabım
    Judd Apatow İmzalı 'Love' Final Yapıyor

    Ünlü yönetmenin Netflix'te yayınlanan dizisinin final yapacağı üçüncü sezon prömiyer tarihi belli oldu

    Netflix

    Gillian Jacobs ve Paul Rust’ın başrollerini paylaştığı, Judd Apatow imzalı Love ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Netflix’te izleyiciyle buluşan romantik komedi türündeki dizinin final yapacağı üçüncü sezonu 9 Mart 2018’de prömiyer yapacak.

    Judd Apatow, Paul Rust ve Lesley Arfin tarafından yaratılan Love, üçüncü sezonunda da başkarakterleri Mickey ve Gus arasındaki romantik ilişkinin iniş çıkışlarını ele alacak.

    Dizinin başlıca rollerinde Jacobs ve Rust’a, Claudia O’Doherty, Charlyne Yi, Milana Vayntrub, Mädchen Amick ve Horatio Sanz gibi isimler eşlik etmeye devam edecek. Will Sasso ile Andy Dick konuk oyuncular olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Serinin ortak yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Apatow son sezonu için duydukları heyecanı dile getirirken bunun dizinin en sevimli ve en eğlenceli sezonu olacağını, hikayeyi güzel bir şekilde bitireceklerini söyledi.

    Netflix’ten yapılan açıklamada ise üç sezondur dünyanın her yerinden izleyicinin Mickey ve Gus ile gülüp ağladığını, final yolculuğunu da hayranlarla paylaşmaktan heyecan duydukları söylendi.

    Legendary’nin yapımcılığında hayata geçen Love, 2016’da on bölüm halinde ilk sezon prömiyerini yapmıştı. 12 bölümden oluşan ikinci sezon ise geçtiğimiz Mart ayında hayranların huzuruna çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top