Hesabım
    Little Women Uyarlamasına İlk Bakış

    Edebiyat klasiğinden ekrana uyarlanan diziden ilk fragman yayınlandı

    Amerikalı yazar Louisa May Alcott’un 1960’lı yıllarda kaleme aldığı klasik romandan ekrana uyarlanan Little Women, ilk fragmanıyla izleyici karşısına çıktı. Masterpiece platformunda yayınlanacak olan dönem dizisi, 13 Mayıs 2018’de prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    Masterpiece, BBC One ve Playground yapımcılığında hayata geçen proje, dört kız kardeşin çocukluktan erişkinliğe uzanan sürecini ele alıyor. Arka planında parçalarına ayrılmış bir ülkeyi resmeden dizide Jo, Meg, Beth ve Amy babalarının savaşa gitmesi sonucu anneleri Marmee ile yaşayan dört kardeştir. Kapı komşuları olan çekici Laurie Laurence ise hepsinin hayatında önemli bir yere sahiptir.

    Little Women’ın oyuncu kadrosunda, March Kardeşler’e genç oyuncular Willa Fitzgerald, Maya Hawke, Annes Elwy ve Kathryn Newton hayat verirken anne rolünde ünlü aktris Emily Watson’ı izleyeceğiz. Michael Gambon ise Laurence karakterini canlandıracak.

    Uyarlama Heidi Thomas’ın imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Vanessa Caswill var. Yapımcı olarak Susie Liggat görev alırken yürütücü yapımcı tarafında Colin Callender, Sophie Gardiner, Heidi Thomas, Lucy Richer ve Rebecca Eaton yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top