Hesabım
    The Alienist'in Yıldızı Luke Evans ile Set Turuna Çıkın!

    22 Ocak'ta prömiyer yapan diziden özel bir set videosu geldi

    TNT

    TNT’nin 22 Ocak’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yeni psikolojik gerilim dizisi The Alienist’ten özel bir set videosu paylaşıldı. Video klipte, dizinin başrol oyuncularından Luke Evans, izleyiciyi kapsamlı bir set turuna çıkarıyor ve eğlenceli yorumlar eşliğinde çekim mekanlarını tanıtıyor.

    Paramount Television ve Turner's Studio iş birliğinde ekrana taşınan dizi, Caleb Carr’ın Anthony ödüllü çok satan romanlarından uyarlanıyor. The Alienist, Amerika’nın Gilded Age (Yaldızlı Çağ) olarak adlandırılan döneminde geçiyor ve izleyiciyi New York City’nin karanlık sokaklarına misafir ediyor.

    Ünlü oyuncular Daniel BrühlDakota Fanning, John Moore ve Brian Geraghty’nin başrollerinde yer aldığı The Alienist, New York’ta başlayan ve erkek seks işçilerini hedef alan vahşi seri cinayetlerin araştırılma sürecini ele alıyor.

    Seri cinayet vakalarını araştırmak üzere göreve atanan polis memuru Theodore Roosevelt gizli soruşturma yürütmek üzere suçlu psikiyatrı Dr. Laszlo Kreizler ile gazeteci John Moore’dan yardım ister. Şehrin ilk kadın polisi dedektifi olmayı kafasına koyan Sara Howard da ekibe katılır. Farklı tekniklere başvuran ekip, New York City’nin ilk seri katillerinden birini bulmak için varını yoğunu ortaya koyar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top