Hesabım
    NBC Komedisi A.P. Bio’dan İlk Görseller Geldi

    SNL yazarlarının imzasını taşıyan dizi 1 Şubat’ta prömiyer yapıyor

    NBC Television

    NBC’nin yeni komedisi A.P. Bio’nun 1 Şubat’ta prömiyer yapacağı açıklanır​​ken diziden ilk görseller de görücüye çıktı.

    A.P. Bio, Saturday Night Live yazarlarından Mike O’Brien, Lorne Michael ve eski SNL'li ünlü komedyen Seth Meyers’ın imzasını taşıyor.

    Harvard Üniversitesi’nin felsefe bölümündeyken okuldan kovulan Jack Griffin, hayallerini süsleyen mesleğini de elinden kaçırmış olur. Toledo’ya geri dönmek zorunda kalan Jack, biyoloji öğretmeni olarak Whitlock Lisesi’ne atanır. Jack işe başladığında biyoloji alanında hiçbir şey öğretmemeye kararlıdır. Onur öğrencileriyle dolu bir sınıfla görevlendirildiğinde ise öğrencileri kendi amaçları için kullanmaya karar verir. Bu süreçte otoritesini ispatlamaya çalışan okul müdürü Durbin ile çatışacaktır.

    A.P. Bio’nun başlıca rollerinde Glenn Howerton, Patton Oswalt, Mary Sohn, Lyric Lewis, Jean Villepique, Jacob McCarthy ve Tom Bennett yer alıyor. Mike O’Brien dizinin senaristliğini ve yürütücü yapımcılığını üstlenirken Lorne Michaels, Seth Meyers, Andrew Singer ve Mike Shoemaker da yürütücü yapımcı tarafında görev alıyorlar.

    Dizinin prodüksiyonu Universal Television, Broadway Video ve Sethmaker Shoemeyers Productions tarafından gerçekleştiriliyor.

    NBC
    NBC
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top