Hesabım
    Ian McKellen Yüzüklerin Efendisi Dizisine Yeşil Işık Yaktı

    Sir Ian McKellen'ın Gandalf olarak ekrana çıkmaya sıcak baktığı ortaya çıktı

    Yüzüklerin Efendisi evreninde efsane Gandalf karakterine hayat veren Sir Ian McKellen, Amazon tarafından ekrana uyarlanan mega proje The Lord of the Rings'e yeşil ışık yaktı.

    Her şey Sir Ian McKellen’ın Cumartesi akşamı BBC Radio 2’da yayınlanan Graham Norton’ın programına konuk olmasıyla başladı. McKellen’a yöneltilen sorulardan biri Yüzüklerin Efendisi dizisinde, Gandalf’ı başka bir oyuncunun oynamasına bozulup bozulmayacağı yönündeydi. McKellen ise buna karşılık “Başka bir Gandalf derken neyi kastediyorsunuz?” dedi ve “Henüz evet demedim çünkü henüz kimse sormadı. Fakat siz başka birinin oynayacağını öne sürüyorsunuz. Gandalf 7000 yaşının üstünde. Yani o kadar da yaşlı değilim” diyerek olası bir teklife sıcak baktığının sinyallerini verdi.   

    Amazon Kasım ayında rekor bir anlaşmayla J.R.R. Tolkien’in ünlü romanlarının dizi haklarını satın almış ve uyarlama için ilk adımları atmaya başlamıştı. Hayranları birden fazla sezonlu bir Yüzüklerin Efendisi uyarlaması beklerken Amazon potansiyel bir spin-off için de hakka sahip. Dizinin hikayesiyle ilgili henüz hiçbir açıklama yapılmamış olsa da Tolkien’in “The Fellowship of the Ring” kitabından yeni hikayeler yaratılması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top