Hesabım
    The Office Ekranlara Geri Dönüyor

    NBC'nin bir döneme damgasını vuran komedi serisinin devamı için hazırlıklar başladı

    NBC 2005 ve 2013 yılları arasında ekran izleyicisiyle buluşan komedi dizi​​si The Office’i yeniden ekranlara getirmek için hazırlıklara başladı.

    The Office eski seride olduğu gibi yine Dunder Mifflin’s Scranton şirketinde geçecek; eski seride yer alan oyunculardan ve yeni yüzlerden kurulu bir kadroyla izleyici karşısına çıkacak. Yedi sezon boyunca müdür Michael Scott olarak izlediğimiz Steve Carell devam dizisinde yer almayacak. Carell yerine rolü üstlenecek oyuncu için arayışlar başladı.

    The Office’in başlıca rollerinde Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer ve B. J. Novak yer almıştı. Dizi, Ricky Gervais ile Stephen Merchant’ın yazıp yönettiği orijinal İngiliz serisinden uyarlanmıştı.

    NBC bu yıl içerisinde bir diğer eski dizisi Will & Grace‘i de yeniden ekrana taşımış ve ortaya çıkan sonuç kanalın yüzünü güldürmüştü.

    NBC Entertainment genel müdürü Bob Greenblatt geçtiğimiz Ağustos ayında Deadline’a verdiği röportajda The Office hakkında sık sık konuştuklarını, geçtiğimiz yıllarda dizinin senaristi Greg Daniels ile dört kez bu konu hakkında görüştüğünü ve her seferinde “şimdi değil ama belki bir gün” diye ayrıldıklarını söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top