Hesabım
    Erin Moriarty Amazon’un Süper Kahraman Dizisi The Boys’un Kadrosunda!

    Ünü aktris Amazon’un çizgi roman uyarlamasında başrollerden birini kaptı

    Amazon’un çizgi romandan uyarlanan süper kahraman dizisi T​​he Boys, genç oyuncu Erin Moriarty’i kadrosuna kattı. Moriarty, dizinin başkarakterlerinden biri olan Starlight’ı canlandıracak.

    Preacher’ın yazarı Garth Ennis ile Derick Robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise en son Preacher’da birlikte çalışan Evan Goldberg ile Seth Rogen var. The Boys'un prodüksiyonu Sony Pictures TV Studios, Amazon ve Original Films ile işbirliğiyle yürütülüyor.

    The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar.

    Moriarty’nin hayat vereceği Annie, namıdiğer Starlight, süper kahraman yeteneklerine sahip genç bir kadındır. Gözlerinden şimşek çıkarabilen Starlight’ın en büyük hayali bir gün ünlü Seven gibi gerçek bir süper kahraman olabilmektir.

    Moriarty yakın dönemde Jessica Jones’da Hope Shlottman; Red Widow’da ise Natalia Wallraven olarak izleyici karşısına çıkarken HBO yapımı True Detective’in ilk sezonunda da yer almıştı. Moriarty’i beyazperdede ise Captain Fantastic ve The Kings of Summer gibi yapımlarda izledik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top