Hesabım
    Dirk Gently’s Holistic Detective Agency Ekranlara Veda Ediyor

    Samuel Barnett ve Elijah Wood’un başrollerini paylaştığı fantastik dizi ikinci sezonun ardından iptal edildi

    BBC Amerika Dirk Gently’s Holistic Detective Agency’nin ikinci sezonun ardından ekrana veda ettiğini duyurdu. Samuel Barnett ve Elijah Wood’un başrolleri paylaştığı dizinin ikinci sezon finali 16 Aralık’ta BBC Amerika’da yayınlanmıştı.

    İlk sezonunda zaman yolculuğu ve vücut değiştirme gibi temalar üzerinden ilerleyen dizi, ikinci sezonunda da fantastik anlara ev sahipliği yapmıştı.İkinci sezonda, fantastik evrende yaşanan olaylar bir şekilde gerçek dünyaya sızmanın yolunu bulunca Dirk ve ekibinin onları durdurması gerekmiş ve sıra dışı bir maceraya atılmışlardı. Kendisini gizemli bir davada bulan Dirk Gently, kayıp bir çocuğu bulmak için gerekli bağlantıları kurmak ve geç olmadan gizemi aydınlatmak zorunda kalmıştı.

    Max Landis ile serinin showrunner’ı Robert Cooper’ın imzasını taşıyan dizi, Otostopçunun Galaksi Rehberi ve Doctor Who’nun yazarı Douglas Adams’ın popüler romanlarından uyarlandı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Wood ve Barnett’e Jade Eshet, Hannah Marks, Mpho Koaho, Fiona Dourif, Dustin Milligan, Michael Eklund ve Osric Chau gibi isimler eşlik ediyor. John Hannah, Amanda Walsh, Tyler Labine, Izzie Steele, Aleks Paunovic ve Alan Tudyk ise ikinci sezon kadrosuna katılan isimlerdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top