Hesabım
    Brit Marling The OA’in Çekimlerinin Ocak’ta Başlayacağını Açıkladı

    Netflix yapımı bilim kurgu dizisinin ikinci sezon çekimleri başlıyor.

    Netflix

    Netflix’te yayınlanan bilim kurgu serisi The OA, Ocak ayında ikinci sezon çekimlerine başlıyor. Dizinin ortak yaratıcısı ve başrolü Brit Marling haberi Twitter hesabından yayınladığı bir paylaşımla duyurdu.

    Brit Marling’in müjdeyi verdiği paylaşımdaki fotoğrafta genç aktrisin önünde sekiz bölümün senaryosu görünüyor. İlk bölüm isminin “Angel of Death” olduğu ise göze ilk çarpan detaylardan. Marling paylaşımda, yaz boyunca bu sekiz senaryonun üzerinde çalıştıklarını, sonbaharda yazmayı bitirdiklerini, Ocak ayında ise ikinci sezon çekimlerinin başlayacağını söyledi.

    The OA’in sekiz bölümlük ilk sezonunda, yıllar önce ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolan Prairie Johnson’ın aile evine dönüşünü takip eden gizemli olayları izlemiştik. İkinci sezonda hikayenin nasıl bir yol izleyeceği ise belirsizliğini korumaya devam ediyor.

    Dizide başkarakter Prairie Johnson, diğer adıyla OA, olarak karşımıza çıkan Marling’e, Emory Cohen, Scott Wilson, Phyllis Smith, Phyllis Smith ve Alice Krige gibi isimler eşlik ediyor.

    The OA ilk sezonunu, tartışma yaratan ve kafa kurcalayan bir gelişmenin yaşandığı gizemli bir final bölümüyle sonlandırmıştı. İkinci sezonu da sekiz bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak olan dizinin prömiyer tarihiyle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top