Hesabım
    Yılın En Uzun Gecesinde American Horror Story: Cult Maratonu!

    FX yılın en uzun gecesini American Horror Story: Cult maratonuyla kutluyor

    FX

    FX, senenin en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta 00.30’dan itibaren American Horror Story: Cult maratonu başlatıyor. 12 Aralık gecesi 00.30’dan itibaren dizinin yedinci sezonunun ilk beş bölümü arka arkaya FX ekranlarında olacak.

    Dünya çapında milyonlarca hayrana sahip, Brad Falchuk ve Ryan Murphy imzalı korku antolojisi American Horror Story, yayınlandığı ilk günden itibaren Emmy, Altın Küre ve AFI gibi önde gelen ödül törenlerinde de adından söz ettirdi.

    Her sezonu bambaşka bir temayla şekillenen dizinin her yeni hikayesi farklı karakterlerle yeni mekanlarda hayat buluyor. Dizinin yedinci sezonu olan American Horror Story: Cult, 2016 ABD Başkanlık Seçimlerini konu ediniyor. Sezonun başrollerini Sarah Paulson ve Evan Peters paylaşırken ikiliye Emma Roberts ve Lena Dunham gibi isimler eşlik ediyor.

    2011'de ekran yolculuğuna başladığı günden bu yana senaryosu, oyuncu kadrosu ve görsel çalışmalarıyla olay yaratan FX'in korku antolojisi American Horror Story yedinci sezon finalini geçtiğimiz Kasım ayının ortasında yaptı. Serinin sekizinci sezonunun ise 2018 sonbaharında prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top