Hesabım
    Grace and Frankie'nin 4. Sezon Fragmanında Lisa Kudrow Var

    Ocak'taki prömiyeri içi gün sayan diziden Türkçe altyazılı fragman paylaşıldı

    Jane Fonda ve Lily Tomlin'in başrollerinde yer aldığı Grace and Frankie'den yeni bir fragman yayınlandı. Friends'in yapımcılarından Marta Kaufmann'ın imzasını taşıyan dizi, 19 Ocak'ta Netflix platformunda hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor.

    Diziden paylaşılan fragmanda, dördüncü sezona katılan ünlü aktris Lisa Kudrow da izleyici karşısına çıktı. Lisa Kudrow hikayeye, Jane Fonda'nın canlandırdığı Grace karakterinin uzun süreli manikürcüsü ve fragmandan anlaşıldığı kadarıyla bir hayli yakın arkadaşı kimliğiyle dahil oluyor.

    Usta isimlerin başrollerini paylaştığı Emmy ve Altın Küre adayı dizi, Grace ve Frankie adlı iki kadının, 20 yıldır eşleri tarafından aldatıldıklarını öğrenmelerini ve mecburiyetten doğan eğlenceli arkadaşlıklarını konu ediniyor.

    Haziran'da ATX Television Festivali'ndeki bir panelde konuşan dizinin yaratıcısı ve showrunner'ı Marta Kauffman, dördüncü sezonun ağırlıklı olarak kadınların yaşlarını, vücutlarını ve nerede olduklarını kabullenmesi üzerine yoğunlaşacağını açıklamıştı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Jane Fonda ve Lily Tomlin'e Sam Waterston, Martin Sheen, Brooklyn Decker, June Diane Raphael, Ethan Embry ve Baron Vaughn gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top