Hesabım
    Netflix'in Suç Dizisi Seven Seconds'ın İlk Fragmanı Paylaşıldı

    Netflix yapımı orijinal suç antolojisi 23 Şubat 2018’de prömiyer yapıyor

    Netflix

    Netflix, orijinal suç antolojisi Seven Seconds’ın ilk teaser fragmanını yayınladı. Dizi ilk sezonuyla 23 Şubat 2018’de Netflix platformunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıy​​or.

    Irklar arası gerilimlerin tırmandığı, sansasyonel manşetlerin gündem yarattığı ve insanların bilgiden ziyade eğlenceyle ilgilendiği bir dünyada geçen yeni Netflix orijinal dizisi, izleyiciyi manşetlerin ardındaki insan hikayelerine davet ediyor.

    Jersey City’de geçen hikayede Brenton Butler ve ailesinin hayatı beklemedikleri bir şekilde değişir. Kafkasyalı beyaz bir polisin, yanlışıkla Afro Amerikan bir genci vurmasıyla gündem değişir. Gencin ağır şekilde yaralanmasıyla sonuçlanan olay yaşandıktan sonra şehirde büyük bir gerilim patlak verir. Polis ve vatandaşların arasındaki gerilim günden güne yükselirken olayın üzeri kapatılmaya çalışılır ve yüzyılın davası başlar.

    Sevilen gerilim dizisi The Killing’in yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Veena Sud’un imzasını taşıyan Seven Seconds, başrolünde iki Emmy ödüllü aktris Regina King’e yer veriyor. Oyuncu kadrosunda King’e, Clare-Hope Ashitey, Russell Hornsby, Beau Knapp, Michael Mosely, David Lyons, Raul Castillo ve Zackary Momoh gibi isimler eşlik ediyor.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top