Hesabım
    Taken'ın 2. Sezonundan Tanıtım Videoları Geldi

    Ajan Bryan Mills’in hikayesi 12 Ocak'ta ekranlara geri dönüyor

    Usta aktör Liam Neeson ile bütünleşmiş efsane aksiyon üçlemesinden ekrana uyarlanan Taken, ikinci sezonuna ait yeni tanıtım videolarını görücüye çıkardı.

    Başrollerini Clive Standen ve Jennifer Beals'ın paylaştığı dizi, Bryan Mills’in yaşadığı büyük bir kişisel travmadan sonra CIA ajanı olarak hayatına devam etmesini ve intikam için zorlu bir yolculuğa atılmasını konu ediniyor. Dizi, filmde Liam Neeson’ın canlandırdığı Bryan Mills karakterinin gençlik dönemini ekrana taşıyor. Mills karakterine Liam Neeson gibi Kuzey İrlandalı bir aktör olan Clive Standen hayat veriyor. Aksiyon serisinin geri kalan oyuncu kadrosunda ise Gaius Charles, Brooklyn Sudano, Monique Gabriela Curnen, Michael Irby, Jose Pablo Cantillo, James Landry Hébert ve Jennifer Marsala gibi isimler var.

    12 Ocak 2018’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Taken’ın prodüksiyonunu ünlü Fransız yönetmen Luc Besson’un şirketi EuropaCorp yürütüyor. Luc Besson ve Alexander Cary’nin yarattığı ve senaryosuna imza attığı Fransız Amerikan ortak yapımı serinin ikinci sezonu sezonu on altı bölümden oluşuyor ve NBC kanalında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top