Hesabım
    'Sabrina' Uyarlamasından İlk Detaylar Geldi

    The Chilling Adventures of Sabrina'dan ilk çizim ve karakter detayları paylaşıldı

    Geçtiğimiz günlerde The Chilling Adventures of Sabrina uyarlamasının kesinleştiği ve planlandığı gibi The CW kanalında değil, Netflix’te izleyici karşısına çıkacağı anons edilmişti. Netflix’in iki sezon halinde siparişini verdiği diziden ilk “concept art” çalışması ve başkarakter detayları paylaşıldı.

    Dizinin yürütücü yapımcısı Roberto Aguirre-Sacasa’nın paylaşımını yaptığı görsel, ilk bakışta uyarlamanın karanlık tonunu işaret ediyor. The Chilling Adventures of Sabrina adlı çizgi romandan uyarlanan ve genç cadı Sabrina’nın maceralarını ele alan dizide doğaüstü korku ögeleri yer alacak ve karanlık bir 'büyüme hikayesi' işlenecek.

    Yarı cadı yarı insan olan 16 yaşındaki Sabrina Spellman, iki taraftan gelen bambaşka özelliklerini dengede tutmak için çabalayan genç bir cadıdır. Bir yandan karanlık bir büyü eğitimi alırken diğer yandan Baxter Lisesi’nde sıradan insanlar gibi normal hayatına devam eder. Akıllı, cesur, eğlenceli ve arkadaşları tarafından sevilen biri olan genç kız, sınıf arkadaşı Harvey Kinkle’a karşı büyük bir aşk besler. Sabrina’nın insan tarafında günler böyle geçerken cadı tarafıyla onu, ailesini ve insanlığı tehdit eden karanlık güçlere karşı savaşması gerekir. 30’lu yaşlarının sonundaki Hilda Spellman ise Sabrina ile birlikte yaşayan ve hayatlarını ona yol göstermeye adayan iki teyzesinden biridir. Sabrina’nın iki teyzesi de tıpkı onun gibi doğaüstü güçlere sahiptir ve dış dünyadan soyutladıkları evlerinde genç cadıyı eğitmek için her türlü yöntemi denerler.

    The CW kanalında yayınlanan Riverdale ile Netflix’e geçiş yapan Sabrina dizileri arasında bağlantı ihtimali zayıflamış olsa da Sabrina uyarlamasında Betty ve Veronica gibi Archie karakterlerle karşılaşacağız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top