Hesabım
    Louis C.K.’in Sesi “Gravity Falls”tan Silindi!

    Taciz olaylarıyla kariyeri altüst olan komedyene bir darbe de Disney’den geldi.

    Disney Channel’da yayınlanan animasyon dizisi “Gravity Falls” neredeyse iki sene önce sona erdi. Fakat bu yine de Disney’in, Louis C.K. ile ilgili harekete geçmesine engel olmadı.

    Geçtiğimiz ay beş farklı kadının tacizle suçladığı komedyen yaptığı açıklamada özür dilemiş ve suçlamaları kabul etmişti. O günden beri ise 6 Emmy ödüllü komedyenin kariyerinin kötüye gidişi dur durak bilmiyor. Daha önce çalıştığı FX ve HBO kanallarıyla bağı kesildi, Netflix’te yayınlanacak stand-up’ı iptal oldu ve bu yıl çektiği “I Love You, Daddy” filminin dağıtımcısı filmi rafa kaldırdı. Louie geçtiğimiz haftalarda filmin haklarını dağıtımcı şirket The Orchard'dan geri satın aldı fakat şu sıralar Hollywood’da ona pek yer yok gibi görünüyor.

    Disney Channel sözcüsünün yaptığı açıklamada şöyle dendi: “Rolün ses kaydı yaklaşık bir ay önce tekrar yapıldı ve üç bölümün yeni sürümleri Disney XD kanalında şu an yayında. Seslendirmeyi dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Alex Hirsch yaptı.” Komedyen dizide “Terleyen Korkutucu Tek Kollu Canavar” karakterini seslendiriyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top