Hesabım
    Tolga Sarıtaş Söz Dizisi İçin Gesi Bağları’nı Seslendirdi

    Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş başrolünde yer aldığı Star TV dizisi Söz için ‘Gesi Bağları’ türküsünü söyledi

    Star TV’nin sevilen dizilerinden Söz’de rol alan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, dizinin 25 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak bölümü için ünlü Gesi Bağları türküsünü seslendirdi.

    Reyting rekortmeni Söz dizisinin nefes kesen yeni bölüm fragmanında Tolga Sarıtaş'ın ilk kez seslendirdiği "Gesi Bağları" yorumu büyük beğeni toplarken sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekorları kırdı. Yavuz bu bölümde, annesinin ölümüne yol açan Agah ile tekrar karşı karşıya geliyor. Yavuz’un ailesiyle ilgili ortaya çıkan gerçekler izleyeni de şoke etmeyi hedefliyor.  

    Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan dizide, “Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olurlar. Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

    Yapımını ‘TIMS&B’nin üstlendiği dizide Timur Savcı ve Burak Sağyaşar yapımcı olarak yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın bulunurke senaryosu Ethem Özışık’a ait. Söz’ün yeni bölümü 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top