Hesabım
    Black Lightning Uyarlamasından Yeni Videolar!

    Black Lightning 16 Ocak'taki prömiyeri için gün sayıyor

    CW

    The CW platformunun yeni yılın ilk ayında izleyici karşısına çıkaracağı süper kahraman dizisi Black Lightning yeni teaser videolarını görcücüye çıkardı. 

    The Flash, Arrow ve Supergirl gibi yapımları gerçekleştiren Greg Berlanti’nin imzasını attığı, emekli süper kahraman Jefferson Pierce’in geri dönüş hikayesini ele alan dizi başrolünde Cress Williams var. Oyuncu kadrosunda Williams'a Nafessa WilliamsChina Anne McClainChristine AdamsDamon GuptonJames Remar ve Jill Scott gibi oyuncular eşlik ediyor. 

    DC karakterlerinden ekrana uyarlanan dizide, suç oranı yüksek bir bölgedeki lisede müdür olarak çalışan Jefferson Pierce hem kendi çocuklarını hem de okulda ve yaşadığı muhitteki gençleri suçtan uzak tutmak için elinden geleni yapar. Ne var ki bölgede suçun yeniden yükselişe geçmesiyle Pierce yıllar önce vedalaştığı süper kahraman kostümünü tekrar giymek zorunda kalır. O artık yeniden, elektrikten güç alan maskeli kahraman Black Lightning’dir.

    Black Lighning’in yürütücü yapımcı tarafında Greg Berlanti, Salim Akil, Mara Brock Akil ve Sarah Schechter görev alıyor. Dizi 16 Ocak’ta prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top