Hesabım
    Gary Cole 'The Good Fight'a Geri Dönüyor

    İkinci sezonda da yer alacağı kesinleşen karakterin ilk görseli yayınlandı

    Yeni yılın ilk aylarında CBS All Access platformunda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan The Good Fight, Gary Cole’un dönüşüne ev sahipliği yapacak.

    Diane Lockhart'ın kocası olan Kurt adlı karakterin hikayeye geri dönüşü yapımcılar tarafından doğrulanırken karakterin ikinci sezona ait ilk karesi de paylaşıldı. Diane ve Kurt arasındaki ilişki belirsizliğini korumaya devam ettiği için Kurt’ün ikinci sezonun kaç bölümünde yer alacağı henüz netlik kazanmadı.

    Showrunner’lar Robert ve Michelle King, Gary Cole’un ikinci sezon çekimlerine başladığını açıkladı. İkili, karakterlerin geldikleri son noktayı ise şöyle özetledi: “İkinci sezon başladığında Diane ve Kurt hala ayrılar ancak birbirlerine karşı iyi hisler besliyorlar. Kurt büyük dava için Los Angeles’a gidiyor; bu da çok uzun süre birbirlerinden ayrı kalmaları ve geleceği düşünmeyi ertelemeleri anlamına geliyor.

    Nisan ayında sezon finali yapan dizinin son bölümünde Kurt ve Diane çiftini el ele görmüştük. Yapımcılar da çiftin ilişkilerini onarma yolunda ilerleyeceğinin ipuçlarını vermişti.

    The Good Fight’ın 13 bölümden oluşan ikinci sezonun çekimlerine Kasım’da başlandı. Dizinin prömiyeri ise 4 Mart günü CBS All Access’te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top