Hesabım
    Doctor Who: Jodie Whittaker ‘Doktor’ Rolünde İlk Kez Ekrana Çıktı

    Serinin 13. Zaman Lordu, özel Christmas bölümünde bayrağı Peter Capaldi’den devraldı

    Uyarı: Doctor Who’nun özel Ch​​ristmas bölümündeki sürpriz gelişmeleri içeriyor

    BBC’nin uzun soluklu bilim kurgu serisi Doctor Who’da uzun zamandır beklenen büyük değişim gerçekleşti ve Jodie Whittaker dizi tarihinin ilk kadın Doktor’u olarak ilk kez ekranda göründü. Son dört yıldır 12. Zaman Lordu olarak gönülleri fetheden Peter Capaldi ise duygusal anlarla seriye veda etti.

    BBC’nin yayınladığı videoda Christmas bölümünden özel anlar yer alıyor. Capaldi, Whittaker olarak yeniden hayata gelmeden önce TARDIS’in yanında son sözlerini söylüyor: “Sanırım bir daha kimseyi öldürmeyeceğim. Yani kendim hariç.” Hemen ardından ise dizinin ilk kadın Doktor’u Whittaker ilk kez izleyici karşısına çıkıyor; saniyeler içerisinde ise ilk macerasına atılması gerekiyor.

    “Twice Upon a Time” adlı özel bölüm BBC kanallarında izleyici karşısına çıktı ve hemen arkasından Peter Capaldi’ye veda için hazırlanan özel retrospektif şovu Doctor Who: Farewell to Peter Capaldi yayınlandı.

    Doctor Who’nun 11. sezonunun başrolünde Jodie Whittaker’ı izleyeceğiz. Chris Chibnall ise dizide yürütücü yapımcı ve senarist olarak yer alacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top