Hesabım
    'Mad About You' Geri mi Dönüyor?

    Paul Reiser ve Helen Hunt’ın başrollerinde yer aldığı 90’lar dizisi ekranlara geri dönebilir

    TVLine’da çıkan özel habere göre, Paul Reiser ve Helen Hunt’ın başrollerini paylaştığı ve 1992-1999 yılları arasında ekranda kalan Mad About You dizisi izleyiciyle yeniden buluşabilir.

    TVLine’nın kaynaklarına göre Sony, devam dizisi için hazırlıklara başladı ve ilk olarak başrol oyuncuları Paul Reiser ve Helen Hunt’la gayriresmi olarak görüşüldü. Devam dizisinin projesini, aynı zamanda Danny Jacobson ile birlikte dizinin ortak yaratıcısı da olan Paul Reiser’ın yürüttüğü söylenirken Sony’nin konuyla ilgili yorum yapmayı reddettiği belirtildi. Söylentilere göre dizinin konusu ise Paul ve Jamie’nin 17 yaşındaki kızları Mabel’ı üniversiteye gönderdikten sonra boşluğa düşmelerini ve yaşadıkları eğlenceli anları ele alacak.

    Geçtiğimiz aylarda Stranger Things’in basın toplantısında konuşan Reiser, Mad About You’nun ekrana geri dönme ihtimali sorulunca “eğer anlatacak hikaye bulursak ve insanlar da ilgilenirse, böyle bir projeye açık olurum” demişti. Reiser’ın başlarda geri dönüş fikrine sıcak bakmadığı da notlar arasında. Zira Reiser’a göre 1999’da final yapan dizinin son bölümü, hikayenin 22 yıl ilerisine atlayarak dizinin geri dönme ihtimalini bir hayli zora sokmuştu.

    90’larda diziyi yayınlayan NBC’nin dizinin devam projesiyle ilgilenmediği TVLine’nın edindiği duyumlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top