Hesabım
    Life in Pieces Üçüncü Sezonuyla FOXLIFE'ta!

    Üçüncü sezonun yeni bölümleri FOXLIFE ekranlarındaki yerini alıyor

    Justin Adler’ın imzasını taşıyan komedi dizisi Life in Pieces, üçüncü sezonunun yeni bölümleriyle FOXLIFE ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. Yeni bölümler 1 Ocak tarihinden itibaren her Pazartesi saat 20.45’te FOXLIFE kanalında izleyicisi karşısına çıkacak.

    Yıllar içerisinde her bir üyesi farklı yollara dağılmış geniş ve mutlu bir ailenin eğlenceli hikayelerini ele alan Life in Pieces, yeni hikayelerini Türkiye’de FOXLIFE seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

    Dizinin yeni bölümlerinde, her olayı olduğu gibi en komik haliyle kabul eden ve hayata pozitif bakan insanlarla dolu ailenin en küçük çocuğu Greg, çocuğunun doğumundan sonra eşi ile birlikte ailesinin yanına dönüyor ve hayatları oldukça garip bir hal alıyor.

    Life in Pieces’ın başlıca rollerini Colin Hanks, Betsy Brandt, Thomas Sadoski, Zoe Lister-Jones, Dan Bakkedahl, Angelique Cabral, Niall Cunningham, Holly J. Barrett, Giselle Eisenberg, James Brolin ve Dianne Wiest paylaşıyor. Yürütücü yapımcı olarak ise Justin Adler, Aaron Kaplan, Brad Copeland, Jeffrey Morton ve Lesley Wake görev yapıyor.

    FOXLIFE kanalı D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top