Hesabım
    The X-Files 11. Sezon Bölümleriyle Geri Dönüyor

    Fenomen dizi Ocak’ta yeni sezon bölümleriyle FOXCRIME ekranlarında olacak

    1993’te ekrana merhaba diyen ve yayınlandığı on yıl boyunca televizyonun en sevilen yapımlarından biri olmayı başaran The X-Files, ikonlaşmış k​​arakterleri ve kendine has hikaye anlatımıyla FOXCRIME ekranlarına geri dönüyor.

    Yeni bölümleri merakla beklenen kült dizi The X-Files, geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan 6 bölümlük özel sezonundan sonra şimdi de yeni sezonuyla 4 Ocak Perşembe günü Amerika yayını ile aynı anda saat 07.30’da FOXCRIME kanalında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

    Geçtiğimiz Ocak ayında 6 bölümlük özel sezonuyla ses getiren ve 16 milyon kişi tarafından izlenen dizi, 11. sezonuyla Amerika ile aynı anda Türkiye izleyicisinin karşısına çıkacak.

    The X-Files’ın iki ana karakteri, biri inançlı diğeri ise şüpheci olan FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully yeni sezonda da gizli güçlerin tüm engelleme çabalarına rağmen garip ve açıklanamayan olayları araştırmaya devam ediyor.

    Başrollerini ünlü oyuncular David Duchovny ve Gillian Anderson’ın paylaştığı The X-Files 4 Ocak Perşembe günü saat 07.30’da, tekrar bölümüyle de 20.30’da FOXCRIME ekranında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top