Hesabım
    Roseanne Dizisinden İlk Tanıtım Videoları Geldi

    90’ların fenomen dizilerinden Roseanne’nin devam dizisi ABC’de yayınlanacak

    ABC

    ABC, 90’lı yılların ünlü sitcom dizisi Roseanne dizisini yeniden ekrana taşımak için gün sayarken sevilen diziden ilk tanıtım videoları görücüye çıktı.

    1988-1997 yılları arasında ekranda kalan Roseanne, orta sınıfa mensup Corner ailesinin gündelik hayatını ekrana taşıyor. Başrolünde Altın Küre ödüllü Roseanne Barr’ın yer aldığı dizi, eski oyuncu kadrosunun tamamına yakınını koruyor. Dizide Roseanne Conner, John Goodman, Laurie Metcalf, Lecy Goranson, Sara Gilbert, Michael Fishman Emma Kenney, Ames McNamara ve Jayden Rey ikonik rollerine geri dönüyor. Kadrodaki büyük eksiklerden biri olan Big Bang Theory’nin yıldızı Johnny Galecki’nin ise en azından bir bölümde rol alması bekleniyor. 

    Oyuncu kadrosuna eklenen taze kanlardan biri Emma Kenney olmuştu. Showtime'ın hit dizisi Shameless'ta sekiz sezondur Debbie Gallagher karakterine hayat veren Emma Kenney'i, Roseanne'de, David ile Darlene'nin kızları Harris rolünde izleyeceğiz.

    Son sezonlarda Becky karakterine hayat veren Sarah Chalke’nin ise başka rolde izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı duyurulmuştu. Entertainment Weekly’nin haberine göre Chalke’yi orta sınıfa mensup bir kadın olan Andrea karakterinde izleyeceğiz.

    Roseanne devam dizisinin ilk sezonu ABC’de yayınlanacak ve bir saatlik özel prömiyer bölümüyle 27 Mart 2018’de ekranlardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top