Hesabım
    Altered Carbon’dan İlk Görseller Geldi!

    Netflix'in Şubat'ta prömiyer yapacak bilim kurgusundan iki görsel paylaşıldı

    Netflix

    Netflix’in yeni bilim kurgusu Altered Carbon’dan ilk kareler görücüye çıktı.

    Diziden yayınlanan ilk görsellerde başrol Joel Kinnaman var. Kinnaman’ın canlandırdığı karakter Takeshi Kovacs, Envoy olarak tanınan yıldızlararası seçkin bir savaşçıyken esir düşüyor ve çok uzun yıllar bir buzun içeris​​ine hapsediliyor. Son derece varlıklı bir adam olan Laurens Bancroft tarafından buzdan çıkarılmasının tek yolu ise Bancroft’ın cinayetini çözmektir. Dizide Laurens Bancroft rolünde James Purefoy’u izleyeceğiz.

    İkinci görselde ise Takeshi Kovacs’a, Poe karakterini canlandıran Chris Connor eşlik ediyor. Görsel, ikilinin Bancroft davasıyla ilgili olarak birini soruşturmalarının sonrasını resmediyor.

    Dizinin diğer karakterlerinden Quellcrist Falconer rolünde ise Elise Goldsberry’i var. Başarılı bir stratejist olan Falconer, zamanında sonsuz yaşam konseptine karşı isyan başlatmış bir karakter.

    İnsan bilincinin disklere kaydedildiği ve istenildiği an herhangi bir vücuda aktarılabildiği bir dünya resmi çizen dizi, 300 yıl sonraki bir gelecekte geçiyor. Yepyeni bir teknoloji, insanlığı tamamen değiştirmiştir. İnsan bilinci sayısallaştırılabilmektedir, başka bir bedene transfer olmak mümkün hale gelmiştir ve ölüm artık mazide kalmıştır.

    Richard K. Morgan’ın aynı adlı distopik romanından uyarlanan dizi, prömiyerini 2 Şubat’ta Netflix platformunda yapıyor.

    Netflix

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top