Hesabım
    ‘Krypton’ Dizisinin Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Superman'in devam dizisi, Syfy kanalında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

    Superman hikayesinin öncesinde yaşananları ekrana taşıyacak olan Syfy dizisi Krypton’ın prömiyer tarihi anons edildi. Superman’in dedesi Seyg-El’in adalet mücadelesini işlemeye hazırlanan dizi, 21 Mart 2018’de izleyici karşısına çıkıyor.

    Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve The Dark Knight üçlemesi gibi bol gişeli yapımlarda imzası bulunan David S. Goyer ile Once Upon a Time’dan tanıdığımız Ian Goldberg’ün imzasını taşıyan senaryo, Superman’in gezegeni Krypton’ın yol olmasından 200 yıl öncesinde geçiyor ve Superman’in dedesi Seyg-El’in gezegeni kurtarma ya da torununun kaderini değiştirme arasında yapması gereken zorlu seçimi konu ediniyor. Seyg-El, ailesinin onurunu geri kazanmaya ve yaşadığı dünyayı kötülerden kurtarmaya çalışıyor. Seyg-El ismi hem evrenin yaratıcılarından Jerry Siegel’a bir saygı duruşu hem de John Bryne’ın 1980’lerde gösterilen “The World of Krypton” isimli mini dizisine bir gönderme.

    Krypton’ın başrolünde Cameron Cuffe var. Kadroda ona Georgina Campbell, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Georgina Campbell, Wallis Day, Ian McElhinney, Aaron Pierre ve Shaun Slpos gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top