Hesabım
    The Walking Dead Maratonu Yılbaşında FX Ekranlarında

    Yeni yıla zombi kıyametinin ortasında girmek isteyenler için FX'te The Walking Dead maratonu var

    AMC

    Türünün önde gelen yapımlarından The Walking Dead, yılbaşında dörder bölümlük maratonlar halinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. FX ekranlarında gerçekleşecek olan The Walking Dead maratonu, 31 Aralık Pazar akşamı 21.30'da başlıyor ve sekizinci sezonun ilk dört bölümü izleyiciyle buluşuyor. Sekizinci sezonun son dört bölümü ise 1 Ocak Pazartesi akşamı 21.30'dan itibaren ekranlarda olacak.

    Robert Kirkman imzalı ünlü çizgi romandan uyarlanan ve son sekiz yıldır ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam eden The Walking Dead, geçtiğimiz günlerde hayranlarını fazlasıyla şaşırtan bir final bölümüyle sezona ara vermişti. Dizinin sezon arası, 26 Şubat günü yayınlanacak prömiyer bölümüyle son buluşacak. Sezonun ikinci kısmı ise toplam sekiz bölümden oluşacak.

    Dünyanın en çok izlenen yapımlarından olan The Walking Dead, zombi kıyametinden sonra hayatta kalmayı başaran polis memuru Rick Grimes’in öncülüğünde güvenli bir yaşam alanı arayan bir grup insanın zorlu hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

    The Walking Dead'in sekizinci sezonunun ikinci parçası 26 Şubat 2018'den itibaren AMC ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top