Hesabım
    Talihsiz Serüvenler Dizisi’nden Teaser ve Prömiyer Tarihi Geldi

    Fantastik seri, ikinci sezonuyla 30 Mart’ta Netflix’e geri dönüyor

    Netflix yapımı Talihsiz Serüvenler Dizisi’nin ikinci sezonundan ilk teaser paylaşılırken prömiyer tarihi de 30 Mart olarak duyuruldu.

    Lemony Snicket’ın dünyaca ünlü klasikleşmiş serisinden uyarlanan dizi, ikinci sezonunda da birer saatlik on bölümden oluşuyor ve fantastik evrenin derinliklerine inmeye devam ediyor. Talihsiz Serüvenler Dizisi, Baudelaire yetimleri Violet, Klaus ve Sunny’nin trajik hikayesini ele alıyor. Ebeveynlerinin ölümünün ardındaki sırları çözmek için maceraya atılan kardeşler en başta Kont Olaf olmak üzere bir dizi kötücül gücü alt etmek zorundadır.

    Talihsiz Serüvenler Dizisi’nin ilk sezonu, roman serisinin ilk dört kitabından uyarlanmıştı. İkinci sezon 5. kitaptan 10. kitaba kadar yaşananları ekrana getirirken üçüncü sezon geri kalan 4 kitabı da uyarlayarak seriyi sonlandıracak.

    Barry Sonnenfeld ile Daniel Handler’ın yürütücü yapımcılığında gerçekleşen dizinin başrolünde ünlü oyuncu Neil Patrick Harris yer alırken oyuncu kadrosunda ona Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith, Patrick Warburton ve K. Todd Freeman gibi isimler eşlik etmeye devam edecek. Kadroya yeni katılan isimler arasında ise Lucy Punch, Nathan Fillion, Tony Hale, Sara Rue ve Roger Bart var.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top