Hesabım
    75. Altın Küre Ödülleri FOXLIFE’ta!

    7 Ocak’ta sahiplerini bulacak olan Altın Küre Ödülleri FOXLIFE’ta canlı yayınlanacak

    75. Altın Küre Ödülleri, 7 Ocak’ı 8 Ocak’a bağlayan gece saat 03.00 itibarıyla FOXLIFE ekranlarında olacak. Beverly Hilton Oteli’nde gerçekleşecek olan tören, canlı yayınla FOXLIFE’ta izleyici karşısına çıkacak.

    Hollywood Yabancı Basın Birliği’nin dağıttığı, sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Altın Küre Ödülleri’nin sunuculuğunu Amerikalı komedyen Seth Meyers üstleniyor. NBC'nin Late Night şovunu hazırlayıp sunan ve daha önce Emmy Ödülleri sahnesinde yer alan ünlü komedyen, kariyerinde ilk kez Altın Küre'de sunuculuk yapacak. Bu yıl 75. kez düzenlenecek olan tören programı 03.00’teki kırmızı halı canlı yayınıyla başlayacak ve 04.00’te başlayan ödül töreni ile devam edecek.

    75. Altın Küre ödüllerinde FOX Networks Group yapımları 11 dalda aday gösterildi. Kanalın 2017 yılına damga vuran yapımlardan Feud: Bette and Joan dört dalda adaylıkla en çok adaylığı olan ikinci yapım olurken This Is Us, Better Things, Ray Donovan, Twin Peaks ve Genius da adaylar arasındaki yerlerini aldı.

    Altın Küre ödülleri 7 Ocak'ta televizyon ve sinema kategorilerinde sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top