Hesabım
    Günlük Dizi ‘Beni Bırakma’ Atv’de Başlıyor

    Ekranların yeni günlük dizisi 8 Ocak’ta atv’de başlıyor

    Hafta içi her gün ekrana gelmeye hazırlanan günlük dizi Beni Bırakma, 8 Ocak Pazartesi gününden itibaren atv ekranlarındaki yerini alıyor.

    Başlıca rollerde Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova’nın yer aldığı dizinin hikayesi aile olma, sadakat, aşk ve ihanet gibi temalar üzerinden ilerliyor.

    Ankara’nın en köklü ailelerinden biri olan Sayar’ları takip eden dizide ailenin babası Cengiz yıllar içerisinde tırnaklarıyla kazıyarak olduğu yere gelmiş ve oğullarını büyütmüştür. Aile geleneklerine önem veren Cengiz, aralarında her ne yaşanırsa yaşansın, akşam tüm ailenin aynı masada oturmasına dikkat eder. Ancak oğlu Emre’nin Zeynep adında birine aşık olmasıyla ailede işler karışır. Anne Arzu’nun yıllardır sakladığı sırlar, Zeynep yüzünden açığa çıkmak üzeredir. Arzu şiddetle bu aşka karşı çıkar. Emre annesiyle ters düşerken aileyi kaosa sürükler. Cengiz ise öğrendiği gerçeklerle sarsılmıştır.

    8 Ocak Pazartesi günü atv ekranlarında başlayacak olan Beni Bırakma’nın çekimleri Ankara'da gerçekleşiyor. Dizinin yapımcılığını Nilgün Sağyaşar ve Ayşe Medran üstlenirken prodüksiyon Focus Film’in imzasıyla hayata geçiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top