Hesabım
    Kathy Bates’li Disjointed’ın İkinci Sezonundan Fragman Var

    Disjointed ikinci sezonuyla 12 Ocak’ta geri dönüyor

    Oscar ödüllü usta oyuncu Kathy Bates’in başrolünde yer aldığı orijinal Netflix komedisi Disjointed’ın ikinci sezonundan yeni bir fragman geldi. Absürd komedi türündeki dizi 12 Ocak Cuma günü ikinci sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

    Emmy ödüllü yapımcılar Chuck Lorre ve David Javerbaum’un imzasını taşıyan Disjointed’ın hikayesi Amerikan Rüyası konsepti üzerinden ilerliyor ve marijuana dükkanı işleten bir aileyi odağına alıyor. Hayatını marijuananın yasallaşması mücadelesine adayan Ruth’un hayalleri sonunda gerçekleşir ve oğlu ve çalışanlarıyla bir çeşit marijuana eczanesi işletmeye başlar. Dizinin ikinci sezonunda dükkanın DEA tarafından kapatılmasının ardından ekip sektöre yeniden geri dönüp yeni maceralara yelken açacak.

    Disjointed’ın oyuncu kadrosunda Bates’e Chris Redd, Nicole Sullivan, Tone Bell, Betsy Sodaro, Elizabeth Alderfer, Dougie Baldwin, Elizabeth Ho ve Aaron Moten eşlik ediyor. Dizinin yürütücü yapımcı koltuğunda ise Richie Keen, Rhiannon O'Harra, James Burrows, Jon Cryer, Guy Distad, Rob Schiller ve James Widdoes gibi isimler var.

    Disjointed’ın ikinci sezon bölümleri 12 Ocak Cuma günü Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top