Hesabım
    'Better Things' FX Ekranlarında Başlıyor

    Dizinin ilk iki sezonu 5 Ocak'ta FX'te başlıyor

    FX

    Emmy ve Altın Küre adayı Pamela Adlon’ın başrolünde yer aldığı komedi dizisi Better Things, birinci ve ikinci sezon bölümleriyle FX kanalında izleyici karşısına çıkacak. Özellikle eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanan dizi 5 Ocak Cuma gününden itibaren FX ekranlarında olacak.

    Başrolündeki Pamela Adlon’a bu yılın Altın Küre Ödülleri’nde “Müzikal ya da Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu” dalında adaylık kazandıran dizi, bir yandan üç çocuğunu büyütürken bir yandan da oyunculuk kariyerini ve özel hayatını birlikte yürütmeye çalışan bekar anne Sam Fox’un hikayesini anlatıyor.

    Geçtiğimiz Eylül ayında ikinci sezon prömiyerini yapan Peabody Ödülü sahibi FX dizisi Better Things, çok kısa sürede üçüncü sezon onayını almayı da başarmıştı. Sevilen dizinin ikinci sezonu, Metascore'da 96 puana ulaşmış ve yılın eleştirmenler tarafından en çok övgü toplayan komedi dizilerinden birine dönüşmüştü.

    Better Things’in birinci sezonunun ilk iki bölümü 5 Ocak Cuma günü saat 01.25’te peşpeşe yayınlanacak. Birinci sezonun hemen arkasından 12 Ocak’ta ikinci sezon bölümleri ekrana gelecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top