Hesabım
    George R.R. Martin İmzalı Nightflyers Ekrana Uyarlanıyor

    Syfy’da izleyiciyle buluşacak olan dizinin ortak yapımcısı Netflix

    Syfy, George R.R. Ma​​rtin’in kitabından ve 1987 tarihli filmden uyarlanacak olan Nightflyers’ın ilk sezon siparişini verdi. Bir süredir gündemde olan projenin yazar odası dahi oluşturumuş ve ilk hazırlıkları başlatılmıştı.

    Nightflyers uyarlamasının senaryosunu Jeff Buhler kaleme alıyor. Dizinin hikayesi, The Nightflyer adlı uzay gemisiyle göreve giden sekiz parlak bilim insanı ve bir telepattan oluşan ekibin yaşadığı maceralara odaklanıyor. Güneş sisteminin kıyısında bir keşif görevine çıkan ekip, uzaylılarla iletişim kurmayı umut etmektedir. Ne var ki dehşet verici olayların patlak vermesiyle birbirlerini sorgulamaya başlarlar.

    Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler arasında Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith ve Brían F. O’Byrne var.

    Nightflyers’ın yürütücü yapımcı koltuğunda yazar Martins’e Gene Klein, David Bartis, Doug Liman, Alison Rosenzweig, Michael Gaeta, Lloyd Ivan Miller ve Alice P. Neuhauser eşlik ediyor. Daniel Cerone’nin showrunner olarak yer alacağı dizinin yapımcılığını, 1987 tarihli filmin senaristi ve yapımcısı Robert Jaffe üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Andrew McCarthy var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top