Hesabım
    Netflix’in Sabrina Uyarlamasının Başrolü Kiernan Shipka’nın!

    The Chilling Adventures of Sabrina’nın oyuncu kadrosuna ilk ekleme yapıldı

    Netflix’in The Chilling Adventures of Sabrina uyarlamasının başrolüne Kiernan Shipka getirildi. Mad Men ve Feud: Bette and Joan gibi popüler dizilerden tanıdığımız genç aktris, dizide başkarakter Sabrina Spellman’a hayat verecek.

    Yarı cadı yarı insan olan 16 yaşındaki Sabrina Spellman, iki taraftan gelen bambaşka özelliklerini dengede tutmak için çabalayan genç bir kızdır. Kendisi gibi cadı olan iki teyzesiyle birlikte yaşayan genç kız, bir yandan karanlık bir büyü eğitimi alırken diğer yandan Baxter Lisesi’nde sıradan insanlar gibi normal hayatına devam eder. Sabrina’nın insan tarafında günler böyle geçerken cadı tarafıyla onu, ailesini ve insanlığı tehdit eden karanlık güçlere karşı savaşması gerekir.

    Archie Comics basımı grafik romandan uyarlanan dizi, Riverdale’ın arkasındaki ekip tarafından hayata geçiriliyor. Riverdale’ın pilot bölümünü kaleme alan Roberto Aguirre-Sacasa ile yönetmen koltuğundaki Lee Toland Krieger, The Chilling Adventures of Sabrina’nın pilot bölümü için de aynı görevlerini üstleniyorlar. Yapımcı tarafında ise Aguirre-Sacasa, Berlanti Productions ve Warner Bros. TV ile iş birliği yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top