Hesabım
    Fargo’nun Dördüncü Sezonu Kesinleşti

    FX CEO’su John Landgraf’tan devam haberi geldi

    FX kanalının CEO’su John Landgraf, platformun popüler suç dizisi Fargo’nun dördüncü sezonda da yola devam edeceğini müjdeledi. Landgraf, dördüncü sezonu aceleye getirmek istemedikleri ve yeni bölümlerin muhtemelen 2019’da izleyici karşısına çıkacağını açıkladı.

    John Landgraf, geçtiğimiz Haziran ayında ATX Festivali’nde katıldığı söyleşide Fargo’nun devam edip etmeyeceğinden emin olmadığını söylemişti. Dolayısıyla dizinin dördüncü sezon ihtimalleri günden güne azalıyordu. Ne var ki Landgraf dün TCA’de yaptığı açıklamada bu kez kesin konuştu ve “Fargo bitmedi” dedi.

    Landgraf, dizinin yaratıcısı Noah Hawley’nin dördüncü sezon için kendisini fazlasıyla heyecanlandıran bir fikri olduğunu söyledi ve ekledi: “2019’a hazır olmayı planlıyoruz. 2018’de neler yapabiliriz, buna odaklanmış durumdayım ancak beklentilerimiz 2019’da yeni bir sezonun daha olması yönünde. Hawley, televizyon eleştirmenleriyle yaptığı söyleşide “Lütfen insanlara Fargo bitti demeyin” derken prodüksiyon başlangıcı için şimdilik tarih veremediğini söyledi.

    Üç sezondur kadrosunda birbirinden yıldız isimlere yer veren ve her sezonunda farklı bir suç hikayesini ekrana yansıtan Fargo’nun dördüncü sezonda nasıl bir öyküye odaklanacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top