Hesabım
    Brad Pitt, Emilia Clarke’la Game of Thrones İzlemek İçin 120.000 Dolar Teklif Etti!

    Emilia Clarke ile birlikte Game of Thrones izlemek isteyen Brad Pitt’in teklifi yeterli olmadı.

    Sean Penn’in her yıl Haiti için düzenlediği yardım galası bu sene ilginç bir açık artırmaya ev sahipliği yaptı. Galaya katılanlar, dizide Daenerys Targaryen karakterini oynayan Emilia Clarke ile birlikte bir Game of Thrones bölümü izlemek için teklif vermeye başladılar. Açık artırma 20.000 dolar ile başladı ve teklifler artarak devam etti. Hatta bir noktada açık artırma görevlisi “Kuzeyin Kralı burada mı?” diye bağırdı. İşe bakın ki Kit Harington da galadaydı fakat bu sırada tuvalete gitmişti. Açık artırmaya katılan Brad Pitt önce teklifi 80.000 dolara çıkardı, daha sonra kendi teklifini arttırarak 90.000 dolar teklif verdi. Clarke’ın rol arkadaşı Kit Harington, bölümü izleyeceklere katılacağını açıklayınca Brad Pitt teklifini 120.000 dolara çıkarttı. Ama ismi bilinmeyen bir katılımcı 160.000 dolar vererek açık artırmayı kazandı.

    Açık artırmanın ortalarına yakın Haiti için 3 milyon dolardan fazla bağış toplanmıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu sayı daha da arttı. Hatta açık artırmanın bir kısmında Leonardo DiCaprio sanatçı Josh Smith’in tablosu için 80.000 dolar teklif verdi fakat Emilia Clarke 90.000 dolar vererek tablonun sahibi oldu. Daha sonra ikinci bir Josh Smith tablosu için yapılan açık artırmada tabloyu satın almayı başaran DiCaprio eve eli boş dönmedi.

    Geceye katılanlar arasında Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, Lena Dunham, Arnold Schwarzenegger, Jason Segel, Connie Britton, Patricia Arquette, Mark Burnett ve Roma Downey de vardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top