Hesabım
    Benedict Cumberbatch’li Patrick Melrose’dan Yeni Fragman!

    Showtime’ın mini dizisi yıl sonunda izleyiciyle buluşacak

    Benedict Cumberbatch’in başrolünde yer aldığı mini dizi Patrick Melrose’dan yeni bir fragman yayınlandı. Showtime kanalında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan beş bölümlük dizi, yıl sonunda ekranlardaki yerini alacak.

    Emmy ödüllü Benedict Cumberbatch’in, zor bir çocukluk yaşayan ve travmalarını atlatmaya çalışan alkolik ve sorunlu başkarakter Patrick Melrose’a hayat verdiği dizi, Edward St. Aubyn’in yazdığı yarı otobiyografik romanlardan ekrana uyarlandı.

    Beş bölümden oluşan dizinin başlıca rollerinde Cumberbatch’e Patrick Melrose’un annesi rolünde Jennifer Jason Leigh ile babası rolünde Hugo Weaving eşlik ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunun geri kalanında Anna Madeley, Blythe Danner, Allison Williams, Pip Torrens, Jessica Raine, Prasanna Puwanarajah, Holliday Grainger, Indira Varma ve Celia Imrie gibi isimler var.

    Üç farklı zaman diliminde, üç farklı mekanda geçen Patrick Melrose’un senaryosu BAFTA adayı senarist David Nicholls’ın imzasını taşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Edward Berger var. Dizinin yürütücü yapımcılığını ise Helen Flint, Stephen Smallwood ve Claudine Sturdy üstleniyor. Patrick Melrose’un prodüksiyonu Sky Atlantic ve Showtime ortaklığında gerçekleşiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top