Hesabım
    Onur Ünlü'nün BluTV Dizisi Dudullu Postası'ndan İlk Fragman Geldi

    Çok yakında BluTV'de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

    Onur Ünlü'nün çok yakında online içerik servisi BluTV'de yayınlanacak yeni dizisi Dudullu Postası'nın ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Penguen çizerlerinden Serkan Çelik'in aynı adlı köşesinden ilhamla yola çıkan dizi, Dudullu'da geçen eğlenceli bir hikayeyi odağına alacak. Dizide Güven Kıraç’ın canlandırdığı yeteneksiz gazeteci Asım, kendine hayranlığından kör olmuş biridir. Asım’ın tek hayali Dudullu’da yerel bir gazete çıkarmaktır. Asım sonunda hayalini gerçekleştirir. Arkadaşları Ersan ve Cem’le birlikte gazetede çalışmaya başlayan Tayfur bir yandan aşık olduğu Melis’e Melis’in abisi Eyüp’ü atlatarak ulaşmaya çalışırken bir yandan da gazetedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki ‘Kayıp Babalar’ı bulmaya çalışır.

    Dudullu Postası'nın oyuncu kadrosunda, Onur Ünlü’nün Leyla ile Mecnun ve Ben de Özledim dizilerinde de birlikte çalıştığı Ali Atay ve Serkan Çelik'in yanı sıra Erkan Can, Güven Kıraç, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Bülent Şakrak, Ahmet Rıfat Şungar, Ayda Aksel, Levent Tülek, Aslı Bekiroğlu ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyor. Dudullu Postası’nın senaryosu Erkan Yılmaz ve Funda Alp'in imzasını taşıyor.

    Onur Ünlü bir dönem ekranda Leyla ile MecnunBeş KardeşBen de Özledim gibi yapımlara imza atmış; sinemada ise geçtiğimiz yıl hareketli bir sene geçirmiş ve Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı YokCingöz Recai ve Put Şeylere olmak üzere üç farklı filmle izleyici karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top