Hesabım
    Young Sheldon'a İkinci Sezon Onayı!

    Reyting rekortmeni dizi, emin adımlarla ilerliyor

    The Big Bang Theory’nin devam dizisi Young Sheldon ikinci sezon onayını kaptı. Eylül’de sağlam bir reytingle ekrana merhaba diyen yapım, prömiyerini yaptıktan iki gün sonra tam sezon onayını almayı başarmıştı. İkinci sezon onayı ise tatil arasından döndükten hemen sonra, yine beklenenden erken bir zamanlamayla anons edildi.

    CBS komedisi 3.8 reytingle yola başlamış; 17.2 milyon izleyiciye ulaşarak kanalın 2011’den bu yana en çok izlenen komedi prömiyer bölümüne imza atmıştı. Dizi bu hafta tatil arasından sonra yayınlanan ilk bölümüyle ise 3.3 reytinge ve 18-49 yaş arası 16.17 milyon izleyici rakamına ulaşarak prömiyer bölümünden bu yanaki en yüksek izlenme oranını elde etti.

    Young Sheldon ‘yeni’ komedi dizileri arasında en çok izlenen yapım olurken komedi dizileri arasında The Big Bang Theory’nin ardından en çok izlenen ikinci dizi olmayı başardı.

    Iain Armitage’ın başrolünde yer aldığı Young Sheldon, The Big Bang Theory’nin popüler karakteri Sheldon Cooper’ın çocukluğunu ekrana taşıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Raegan Revord ve Montana Jordan gibi isimler yer alırken yürütücü yapımcı tarafında Chuck Lorre, Steven Molaro, Jim Parsons ve Todd Spiewak var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top