Hesabım
    Merakla Beklenen The Chi'den İkinci Fragman Geldi

    Showtime dizisi 7 Ocak'ta prömiyer yapıyor

    Master of None’dan tanıdığımız Emmy ödüllü Lena Waithe’nin imzasını taşıyan gençlik dizisi The Chi’nin prömiyeri için geri sayım başladı. 7 Ocak’ta Showtime ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan diziden ilgi çekici bir fragman daha yayınlandı.

    Chicago’nun güneyinde geçen ve 60 dakikalık bölümlerden oluşan The Chi, bölgede yaşayan bir grup gencin büyüme sancılarını, arkadaşları ve aileleriyle kurdukları ilişkiler üzerinden ele alıyor.

    The Chi’nin geniş oyuncu kadrosunda Steve Casillas, Tosin Morohunfola, Armando Riesco, José Antonio García, Jason Mitchell, Jason Mitchell, Jacob Latimore, Mickey O'Sullivan, Ntare Guma Mbaho Mwine, Alex Hibbert, Yolonda Ross, LaDonna Tittle, Armando Riesco, David Alan Anderson ve Tiffany Boone gibi isimler başı çekiyor.

    Lena Waith, yarattığı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği The Chi’de Selma filmiyle Altın Küre kazanan Common ve The Bridge, Hawaii Five-O gibi dizilerde imzası bulunan Elwood Reid ile iş birliği yapıyor. Aaron Kaplan ve Rick Famuyiwa’nın da idari yapımcıları arasında bulunduğu dizinin prodüksiyonunu Fox 21 Television Studios üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top