Hesabım
    Halo’nun Dizi Uyarlamasında Son Durum Ne?

    Showtime, projenin rafa kalkmadığını açıkladı

    Birkaç yıl önce gündem yaratan haberlere göre usta yönetmen Steven Spielberg, popüler video oyunu Halo’nun ekran uyarlaması için yapımcı koltuğuna geçmeye hazırlanıyordu ve dizi Showtime ekranında izleyiciyle buluşacaktı. Sonrasında uyarlamayla ilgili somut gelişme yaşanmazken uyarlamanın rafa kaldırılma ihtimali günden güne ağırlık kazanıyordu. Ne var ki TCA’da konuşan Showtime Genel Müdürü David Nevins, aksi yönde açıklamalarda bulundu.

    Kanalın CEO’su David Nevins, Halo uyarlamasının unutulmadığını, projenin halen daha aktif olduğunu ve Spielberg’in de hala yapımdaki yerini koruduğunu söyledi. Showtime’ın programlama müdürü Gary Levine de bu açıklamalara destek vererek projenin, geliştirme aşamasında olduğunu ve yola devam ettiğini söylerken sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdiye kadar gördüğümüz kısım beni cesaretlendiriyor. Proje hala live action ve Halo hayranlarını kesinlikle tatmin edecek. Bence Showtime’ın drama izleyicisini de tatmin edecektir.

    Uzak bir gelecekte geçen Halo, insanlığın hayatta kalmayı başaran son topluluklarıyla uzaylı güçler arasındaki savaşı ve burada görev yapan usta asker Master Chief’in hikayesini ele alıyor.

    Halo’nun video oyunu 2001’de piyasa sürüldükten hemen sonra sektörün en popüler yapımlarından birine dönüşürken sevilen seri bugüne dek dünyada 70 milyondan fazla kopya sattı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top