Hesabım
    “Runaways” ve “Future Man” İkinci Sezon Onayı Aldı!

    Hulu kanalında yayınlanan Runaways ve Future Man, ikinci sezonlarıyla geri dönecekler.

    Hulu, geçtiğimiz sene 14 Kasım’da tüm bölümleri yayınlanan Future Man ve 9 Ocak’ta sezon finali yapan haftalık dizi Runaways’e ikinci sezon onayı verdi. İki dizinin de yeni sezonlarının 13 bölüm süreceği açıklandı. Future Man için bir değişiklik söz konusu olmasa da, ilk sezonu 10 bölüm süren Runaways için bu üç bölüm daha fazla demek.

    Future Man, gündüzleri temizlikçi, geceleri oyuncu olan Josh Futturman’ın insanlığın yok olmasına engel olmak için zamanda yolculuk yapmasını konu alıyor. Komedi bilim kurgu dizisinin başrolünü “The Hunger Games” filmlerinin yıldızı Josh Hutcherson üstleniyor. Oyuncuya dizide Eliza Coupe, Derek Wilson, Ed Begley, Jr. ve Glenne Headly eşlik ediyor. Dizinin yürütücü yapımcıları arasında Seth Rogen ve Evan Goldberg var.

    Marvel dizisi Runaways’te, ebeveynlerinin gizlenmiş birer süper-kötü olduğunu keşfeden bir grup gencin ailelerinin kötülüklerini telafi etmek ve kökenleri ile ilgili sırları öğrenmek için evlerinden kaçmalarını izlemiştik. “Gossip Girl”ün yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage’ın yarattığı dizinin kadrosunda Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin ve Allegra Acosta bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top