Hesabım
    Versace Ailesi 'American Crime Story' Hakkında Sessizliğini Bozdu

    Aile, Gianni Versace cinayetini ele alan ikinci sezonla ilgili ilk kez konuştu

    Versace ailesi, prömiyer için gün sayan American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace ile ilgili olarak sessizliğini bozdu.

    Aile tarafından yapılan yazılı açıklamada, cinayete kurban giden dünyaca ünlü modacının hikayesini anlatan ikinci sezon için ‘kurgu ürünü’ ifadesi kullanıldı.

    American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, ünlü modacı Gianni Versace’nin 1997 yılında Andrew Cunanan tarafından öldürülmesini ele alıyor. Dizinin senaryosu, Maureen Orth’un 1999’da basılan Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in US History adlı kitabından uyarlanıyor.

    Moda evi aracılığıyla yapılan açıklamada, Gianni Versace’nin ölümüyle ilgili Versace ailesi tarafından diziye yetki verilmediği ve ailenin diziyle hiçbir ilgisinin olmadığı belirtildi. Versace’nin, dizinin uyarlandığı kitaba izin vermediğini belirten aile, bu nedenle dizinin sadece kurgudan ibaret bir yapım olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

    Ailenin bu çıkışına Fox 21 Television Studios ve FX Productions tarafından verilen cevapta ise şu ifadeler yer alıyor: “İlk sezonun Jeffrey Toobin’in The Run of His Life adlı kitabından uyarlanması gibi, ikinci sezon da Maureen Orth’un etraflıca araştırılmış ve doğruluğu ispatlanmış kitabı Vulgar Favors’tan uyarlanıyor. Orth’un titiz çalışmasını destekliyoruz.”

    American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace 17 Ocak Çarşamba günü FX ekranlarına geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top