Hesabım
    Danny Boyle İmzalı Trust’ın Fragman Yayınlandı

    Ünlü yönetmenin FX’te yayınlanacak dizisi Getty ailesinin hikayesini ele alıyor

    Slumdog Millionaire ve 127 Hours filmlerinin ünlü yönetmeni Danny Boyle, televizyon izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 25 Mart Pazar günü FX’te prömiyer yapacak Trust’tan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Trust, Amerika’nın en zengin ailelerinden biri olan Gettyleri ekrana taşıyacak. Hikaye, 1973’te John Paul Getty III’nin kaçırılmasıyla başlayacak. Getty petrol imparatorluğunun varisi olan John Paul Getty III, Roma gezisi esnasında İtalyan mafyası tarafından kaçırılır ve karşılığında yüksek bir mablağda fidye isterler. Paul’un dedesi İngiliz kırsalındaki malikanesinde gününü gün etmekle meşgulken babası J. Paul Getty Jr. telefonları açmaz. Fidyecilerle masaya oturabilecek yalnızca anne Gail Getty kalmıştır ancak onun da parası yoktur.

    Harris Dickinson, Donald Sutherland, Michael Esper ve Hilary Swank’in başlıca rollerde yer aldığı dizide onlara Brendan Fraser, Anna Chancellor, Norbert Leo Butz, Charlotte Riley ve Luca Marinelli eşlik ediyor.

    Simon Beaufoy’un imzasını taşıyan dizinin ilk üç bölümünü Danny Boyle yönetti. İkiliye yürütücü yapımcı koltuğunda Christian Colson eşlik ediyor. Dizinin yapımı FX Productions, Cloud Eight Films, Decibel Films ve Snicket Films Limited tarafından yürütülüyor.

    Meraklasına bir not: Ridley Scott’ın yönettiği ve ülkemizde 23 Şubat'ta vizyona girecek olan All the Money in the World de aynı hikayeyi işlemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top