Hesabım
    Oyuncu Olmak İsteyen Tetikçinin Hikayesi ‘Barry’ Geliyor

    HBO komedisinin başrolünde Bill Hader var

    HBO, 25 Mart’​​ta prömiyer yapacak komedi dizisi Barry’den fragman yayınladı. Sekiz bölümden oluşan dizi, oyuncu olmak isteyen bir tetikçinin eğlenceli hikayesini anlatıyor.

    Bill Hader’ın başrolünde yer aldığı ve ilk kez yönetmen koltuğuna geçtiği kara komedi türündeki Barry, işleri yolunda gitmeyen, depresif tetikçi Barry’nin öyküsünü takip ediyor. Yalnız ve hayatından memnun olmayan biri olan Barry oyunculuk alanında şansını denemek için Los Angeles’a gider. Oyunculuk kursuna yazılan ve kısa zaman içinde kendisi gibi oyunculuk kariyeri yapmak isteyen insanlarla kaynaşan Barry, yeni bir sayfa açmaya kararlıdır. Ne var ki suç dolu geçmişinden zannettiği kadar kolay kurtulamayacaktır.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler, Anthony Carrigan ve Henry Winkler gibi isimler var. Dizinin yaratıcıları Alec Berg ve Bill Hader senaryo ve yürütücü yapımcı tarafında da yer alıyorlar.

    Bill Hader’ı ekranda, ona üç kez Emmy Ödülü kazandıran Saturday Night Live’dan hatırlıyoruz. Hader ayrıca South Park’ta birçok farklı karakterin sesi olarak da izleyici karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top