Hesabım
    Hugh Laurie’li 'Chance' Ekrana Veda Ediyor

    Hulu dizisi ikinci sezonun ardından final yapıyor

    Hulu, ünlü aktör Hugh Laurie’nin başrolünde yer aldığı psikolojik gerilim dizisi Chance’e üçüncü sezon onayını vermedi. Kasım’da ikinci sezon finalini gerçekleştiren dizi bu haliyle ekranlara veda ediyor.

    Kem Nunn’ın romanından uyarlanan dizi, Hugh Laurie’nin canlandırdığı adli Nöropsikiyatri Uzmanı Eldon Chance’in hikayesini ekrana yansıtıyor. Eldon Chance kendisini hiç istemediği bir atmosferin içerisinde; şiddet, yozlaşmış polisler ve akıl hastalıklarıyla örülü bir dünyada bulur.

    Dr. House karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu bu sefer nöropsikiyatrist Dr. Eldon Chance’in, bir hastası yüzünden belaya sürüklenmesi ve ardından boşanmak üzere olduğu eşi ve kızını tüm bu olaylardan korumaya çalışmasını anlatıyor.

    Alexandra Cunningham ve Kem Nunn’ın yarattığı, Michael London’ın ise yapımcılığını yürüttüğü dizinin yönetmen koltuğunda, son dönemde Frank ve Room filmleriyle ses getiren Lenny Abrahamson var. Dizinin oyuncu kadrosunda Laurie’ye Greta Lee, Ethan Suplee, Stefania LaVie Owen, LisaGay Hamilton, Paul Adelstein ve Gretchen Mol eşlik ediyor.

    Geliştirme aşamasındayken gözde bir proje olan Chance, yirmi bölümden oluşan iki sezon halinde Hulu tarafından satın alınmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top