Hesabım
    ‘Snowpiercer’ Dizisi TNT Ekranlarında Yayınlanacak

    Bong Joon Ho’nun bilim kurgu türündeki yapımı ekrana transfer oldu

    Güney Koreli ünlü yönetmen Bong Joon Ho’nun 2013 yapımı bilim kurgu filmi Snowpiercer'ın dizi uyarlaması TNT tarafından satın alındı. Fütüristik yapım için pilot bölümün yanı sıra senaryo siparişleri de verildi.

    Snowpiercer’ın pilot bölümünün senaryosu Josh Friedman tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Doctor Strange’in yönetmeni Scott Derrickson var. İddialı yapımın başrollerini ise Jennifer Connelly ve Daveed Diggs paylaşıyor.

    Dizinin hikayesi, dünyanın buzla kaplandığı bir dönemde geçiyor. Bu felaketin yedi yıl sonrasında, çok az insan hayatta kalmayı başarmıştır. Hayatta kalmalarını sağlayan şey ise Snowpiercer adında, kürenin etrafında dönen yuvarlak ve devasa trende yaşamaları olmuştur. İnsanların farklı olanaklara sahip bir şekilde yaşamını sürdürdüğü Snowpiercer, birbirinden adaletsiz durumlara ve zorlu yaşam koşullarına ev sahipliği yapar.

    Snowpiercer’ın oyuncu kadrosunda Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ve Lena Hall yer alıyor. Yürütücü yapımcılar ise Marty Adelstein, Becky Clements, Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun ve Dooho Choi’dan oluşuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top